Panel zavjese
Široka ponuda dekorativnih panel zavjesa.
Kontaktirajte nas

ELVISA TREND

Panel zavjese iz našeg asortimana

Panel zavjese funkcionišu na principu kretanja pomoću vodilica u lijevu ili desnu stranu. Te vodilice se kreću po karniši, sa dva, tri ili četiri kanala. Panel zavjesa se uzima na komad i kao takva kombinuje se u dvije ili više kombinacija platna. Mjera panela je po vašoj želji.

PANEL ZAVJESE

Moderan dizajn

VELIKI IZBOR PANEL ZAVJESA

Moderan dizajn

VELIKI IZBOR PANEL ZAVJESA

Kombinujte različite modele platana

VELIKI IZBOR PANEL ZAVJESA

Kombinujte različite modele platana

ELVISA TREND

Najčešća pitanja

Ukoliko imate pitanja ili nejasnoća ne ustručavajte se
kontaktirati nas.

Panel zavjesa funkioniše na principu kretanja pomoću vodilica u lijevu ili desnu stranu. Te vodilice se kreću po karniši, sa dva, tri ili četiri kanala. Panel zavjesa se uzima na komad i kao takva kombinuje se u dvije ili više kombinacija platna. Mjera panela je po vašoj želji.

Dostavu vršimo u sve gradove u Bosni i Hercegovini i inostranstvu.

Ono što je glavna prednost panel zavjesa, jeste da se mogu raditi u mnogo kombinacija. Dakle, možete birati i kombinovati platna zebra zavjesa i stilska platna. Osim toga, veoma bitna karakteristika panel zavjesa je ta može da se izrađuje sa mnogo ukrasa i bordura. Još jedna od prednosti, paneli su idealno rješenje za kosine u vašem domu.

PANEL ZAVJESE

Pogledajte galeriju panel zavjesa

Panel zavjese su idealan ukras za vaš dom. Osim toga, jako su funkcionalne i svrsishodne. S toga, pogledajte fotografije panel zavjesa.